Boeren, bijbels en beauties: ‘Wat moet een homo nou met een kale poes?’

Boeren, bijbels en beauties: ‘Wat moet een homo nou met een kale poes?’

In Boeren, bijbels en beauties vertelt Dirk-Geert hoe de katten een verlengstuk zijn van zijn leven. Hij is dol op zijn bijzondere poezen, die geen haar hebben. “En dan zeggen de mensen tegen je: wat moet een homo nou met een poes, en ook nog wel een kale poes?”

Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder.

Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boeren, bijbels en beauties</em>: ‘Wat moet een homo nou met een kale poes?’ In Boeren, bijbels en beauties vertelt Dirk-Geert hoe de katten een verlengstuk zijn van zijn leven. Hij is dol op zijn bijzondere poezen, die geen haar hebben. “En dan zeggen de mensen tegen je: wat moet een homo nou met een poes, en ook nog wel een kale poes?” Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder. Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boeren, bijbels en beauties: ‘Walter snurkt zo erg maar is te leuk om af te maken’ Bekijk deze video » Boeren, Bijbels en Beauties gemist? "Als buitenlander hoor je Nederlands te kunnen spreken" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV