Heb ik wat van je aan?: Maxime Meiland ‘in blote billen’ als ze gaat draaien

Heb ik wat van je aan?: Maxime Meiland ‘in blote billen’ als ze gaat draaien

Maxime Meiland zoekt in het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? een jurk om in te dansen op haar bruiloft. In de serie gaan ontwerpers de strijd met elkaar aan en proberen ze de favoriete jurk van Maxime te maken. Ze krijgen hierbij ook tips van Mart Visser en een van de designers moet volgens hem nog even aan de slag. “Je moet er echt nog een voering in hangen. Want anders sta je in je blote billen als je gaat draaien.”

Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder.

Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Heb ik wat van je aan?</em>: Maxime Meiland ‘in blote billen’ als ze gaat draaien Maxime Meiland zoekt in het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? een jurk om in te dansen op haar bruiloft. In de serie gaan ontwerpers de strijd met elkaar aan en proberen ze de favoriete jurk van Maxime te maken. Ze krijgen hierbij ook tips van Mart Visser en een van de designers moet volgens hem nog even aan de slag. “Je moet er echt nog een voering in hangen. Want anders sta je in je blote billen als je gaat draaien.” Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder. Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Heb ik wat van je aan?: Maxime Meiland zoekt dansjurk voor haar trouwfeest Bekijk deze video » Heb ik wat van je aan?: ‘Sta ik daar voor spek en ei, spek en kaas? Oh, bonen’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's