Bekijk de trailer van Devil In Ohio: vanaf 2 september te zien op Netflix

Bekijk de trailer van Devil In Ohio: vanaf 2 september te zien op Netflix

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk de trailer van <em>Devil In Ohio</em>: vanaf 2 september te zien op <em>Netflix</em> Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Een psychiater is vastbesloten om een jonge patiënt te beschermen die ontsnapt is aan een mysterieuze sekte. Ze neemt haar in huis, waardoor haar eigen gezin en leven gevaar lopen. Devil In Ohio is vanaf 2 september te zien bij Netflix. In de video hierboven kun je de trailer van Devil In Ohio bekijken. Bekijk ook Bekijk de trailer van Heartbreak High: vanaf 14 september te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Buy My House: vanaf 2 september te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Devil In Ohio: vanaf 2 september te zien op Netflix

Een psychiater is vastbesloten om een jonge patiënt te beschermen die ontsnapt is aan een mysterieuze sekte. Ze neemt haar in huis, waardoor haar eigen gezin en leven gevaar lopen.

Devil In Ohio is vanaf 2 september te zien bij Netflix. In de video hierboven kun je de trailer van Devil In Ohio bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV