Rob Goossens over geruchten breuk Nick en Simon: "Alsof ze elkaar haten"

Rob Goossens over geruchten breuk Nick en Simon: "Alsof ze elkaar haten"

Nick Schilder en Simon Keizer traden na hun vakantie afgelopen weekend voor het eerst weer samen op na alle geruchten over een eventuele breuk. Backstage leken Nick en Simon afstandelijk naar elkaar, mediadeskundige Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over het Volendamse duo.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Goossens</em> over geruchten breuk <em>Nick en Simon</em>: &quot;Alsof ze elkaar haten&quot; Nick Schilder en Simon Keizer traden na hun vakantie afgelopen weekend voor het eerst weer samen op na alle geruchten over een eventuele breuk. Backstage leken Nick en Simon afstandelijk naar elkaar, mediadeskundige Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over het Volendamse duo. Tekst gaat verder onder de video. Nick en SimonSimon weigert al een tijdje Nick te taggen in zijn foto's op Instagram. Ook volgt hij hem niet op het sociale medium, en Nicks vrouw volgt Simon niet meer. Andersom is dit wel het geval. Nick deelt 'gewoon' beelden met Simon, waarbij er zelfs een tag vanaf kan. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens over geruchten breuk Nick en Simon: "Alsof ze elkaar haten"

Nick en Simon
Simon weigert al een tijdje Nick te taggen in zijn foto's op Instagram. Ook volgt hij hem niet op het sociale medium, en Nicks vrouw volgt Simon niet meer. Andersom is dit wel het geval. Nick deelt 'gewoon' beelden met Simon, waarbij er zelfs een tag vanaf kan.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's