André Hazes stapt terug in de spotlights: "Ben professionele hulp gaan zoeken"

André Hazes stapt terug in de spotlights: "Ben professionele hulp gaan zoeken"

Lange tijd was het stiller dan we gewend waren rondom André Hazes, maar aan die stilte is nu een eind gekomen. De zanger stapt terug in de spotlights, dat laat hij in een bericht op Instagram weten. André schrijft dat hij bewust voor een 'periode van rust' heeft gekozen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>André Hazes</em> stapt terug in de <em>spotlights</em>: &quot;Ben professionele hulp gaan zoeken&quot; Lange tijd was het stiller dan we gewend waren rondom André Hazes, maar aan die stilte is nu een eind gekomen. De zanger stapt terug in de spotlights, dat laat hij in een bericht op Instagram weten. André schrijft dat hij bewust voor een 'periode van rust' heeft gekozen. Tekst gaat verder onder de video. Comeback André Hazes"Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt. (...) Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf", aldus André Hazes. Daarnaast laat de zanger laat weten dat hij inmiddels 'veel verslavingen' heeft overwonnen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
André Hazes stapt terug in de spotlights: "Ben professionele hulp gaan zoeken"

Comeback André Hazes
"Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt. (...) Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf", aldus André Hazes. Daarnaast laat de zanger laat weten dat hij inmiddels 'veel verslavingen' heeft overwonnen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's