Heb Ik Wat Van Je Aan?: Modeontwerpers maken bruidsjurk voor Maxime Meiland

Heb Ik Wat Van Je Aan?: Modeontwerpers maken bruidsjurk voor Maxime Meiland

In Heb ik wat van je aan? gaan elke aflevering drie jonge, nog onbekende modeontwerpers, een outfit voor een BN’er ontwerpen die naar een speciale gelegenheid gaat. Zowel de BN’er als de ontwerpers wisselen elke aflevering.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Heb Ik Wat Van Je Aan?</em>: Modeontwerpers maken bruidsjurk voor <em>Maxime Meiland</em> In Heb ik wat van je aan? gaan elke aflevering drie jonge, nog onbekende modeontwerpers, een outfit voor een BN’er ontwerpen die naar een speciale gelegenheid gaat. Zowel de BN’er als de ontwerpers wisselen elke aflevering. Tekst gaat verder onder de video. Maxime MeilandMaxime Meiland zoekt in het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? een jurk om in te dansen op haar bruiloft. In de serie gaan ontwerpers de strijd met elkaar aan en proberen ze de favoriete jurk van Maxime te maken: "Het wordt niet de bruidsjurk die ik bij de ceremonie aan heb, maar voor bij het feest." Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Heb ik wat van je aan?: Maxime Meiland zoekt dansjurk voor haar trouwfeest Bekijk deze video » Heb ik wat van je aan?: ‘Sta ik daar voor spek en ei, spek en kaas? Oh, bonen’ Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maxime Meiland
Maxime Meiland zoekt in het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? een jurk om in te dansen op haar bruiloft. In de serie gaan ontwerpers de strijd met elkaar aan en proberen ze de favoriete jurk van Maxime te maken: "Het wordt niet de bruidsjurk die ik bij de ceremonie aan heb, maar voor bij het feest."

Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV