Boeren, bijbels en beauties gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boeren, bijbels en beauties gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boeren, bijbels en beauties gemist? Bekijk hier de hele uitzending De afgelopen weken namen we een kijkje in het beroemde vissersdorp Spakenburg, waar we een aantal bekende inwoners volgden bij hun dagelijkse beslommeringen. Vanavond is de slotaflevering van Boeren, bijbels en beauties te zien op SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Boeren, bijbels en beauties: ‘Wat moet een homo nou met een kale poes?’ Bekijk deze video » Boeren, bijbels en beauties gemist? Menno scheldt een potje tijdens tillen van tafel Bekijk deze video » KappersIn Boeren, bijbels en beauties maakten we kennis met Menno en Jolanda, die samen de zorgboerderij De Veldmuis runnen. Ook dochter Melenie en zoon Rick helpen mee. Ook volgen we dominee Gertjan, die zich inzet voor jongeren, en zijn gezin. Andere hoofdrolspelers zijn bloemist Dirk-Geert en zijn man Jeroen en de eeuwig vrolijke Gretia en Jeanette. Zij runnen Kapsalon Double B. KijkcijfersHelaas werd Boeren, bijbels en beauties niet het kijkcijferkanon waar SBS6 op hoopte, maar dat is ook bijna niet te doen in de warme zomermaanden - een periode van vakantie en weinig televisie. Met deze serie hoopten de makers het succes van Urk! te evenaren, het programma over dat andere beruchte vissersdorp op SBS6. Bekijk ook Boeren, bijbels en beauties: ‘Walter snurkt zo erg maar is te leuk om af te maken’ Bekijk deze video » Boeren, Bijbels en Beauties gemist? "Als buitenlander hoor je Nederlands te kunnen spreken" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De afgelopen weken namen we een kijkje in het beroemde vissersdorp Spakenburg, waar we een aantal bekende inwoners volgden bij hun dagelijkse beslommeringen. Vanavond is de slotaflevering van Boeren, bijbels en beauties te zien op SBS6.

Kappers
In Boeren, bijbels en beauties maakten we kennis met Menno en Jolanda, die samen de zorgboerderij De Veldmuis runnen. Ook dochter Melenie en zoon Rick helpen mee. Ook volgen we dominee Gertjan, die zich inzet voor jongeren, en zijn gezin. Andere hoofdrolspelers zijn bloemist Dirk-Geert en zijn man Jeroen en de eeuwig vrolijke Gretia en Jeanette. Zij runnen Kapsalon Double B.

Kijkcijfers
Helaas werd Boeren, bijbels en beauties niet het kijkcijferkanon waar SBS6 op hoopte, maar dat is ook bijna niet te doen in de warme zomermaanden - een periode van vakantie en weinig televisie. Met deze serie hoopten de makers het succes van Urk! te evenaren, het programma over dat andere beruchte vissersdorp op SBS6.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV