Married At First Sight: Match Or Mistake gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: Match Or Mistake gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: Match Or Mistake gemist? Bekijk hier de hele uitzending In nieuwe versie van Married at First Sight, getiteld Match or Mistake, wagen veertien singles een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Dit nieuwe MAFS-seizoen is gebaseerd op de Australische en UK-versies, waarin groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol speelt. De eerste drie aflevering zie je deze week op RTL 4, daarna gaat de serie verder op Videoland. Alle fragmenten uit deze uitzending Married at First Sight - Match or Mistake: meer ruzies en tranen bij de stellen Bekijk deze video » Married at First Sight - Match or Mistake: 'Voel ik wat in mijn rug prikken? Nee!' Bekijk deze video » CeremoniesTijdens special stay or leave-ceremonies kunnen de stellen aangeven of ze het experiment voortzetten of dat ze ermee willen stoppen. Na de trouwceremonies gaan alle koppels, zonder dat ze dit van elkaar weten, naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis. Tijdens deze reis ontmoet de groep elkaar, waarbij er hechte vriendschappen en soms lastige situaties ontstaan. SamenwonenIn de samenwoonfase bij terugkomst in Nederland, komen de stellen allemaal in hetzelfde appartementencomplex te wonen. Tijdens deze fase zijn de themaweken geïntroduceerd, waarbij de opdrachten van die week gelinkt zijn aan het thema van die betreffende week. Aan het eind van het experiment moeten de koppels beslissen: willen ze getrouwd blijven of niet? Bekijk ook Video: dit zijn de deelnemers van Married at First Sight: Match or Mistake Bekijk deze video » Married At First Sight: Match or Mistake start 22 augustus: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight: Match Or Mistake gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In nieuwe versie van Married at First Sight, getiteld Match or Mistake, wagen veertien singles een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Dit nieuwe MAFS-seizoen is gebaseerd op de Australische en UK-versies, waarin groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol speelt. De eerste drie aflevering zie je deze week op RTL 4, daarna gaat de serie verder op Videoland.

Ceremonies
Tijdens special stay or leave-ceremonies kunnen de stellen aangeven of ze het experiment voortzetten of dat ze ermee willen stoppen. Na de trouwceremonies gaan alle koppels, zonder dat ze dit van elkaar weten, naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis. Tijdens deze reis ontmoet de groep elkaar, waarbij er hechte vriendschappen en soms lastige situaties ontstaan.

Samenwonen
In de samenwoonfase bij terugkomst in Nederland, komen de stellen allemaal in hetzelfde appartementencomplex te wonen. Tijdens deze fase zijn de themaweken geïntroduceerd, waarbij de opdrachten van die week gelinkt zijn aan het thema van die betreffende week. Aan het eind van het experiment moeten de koppels beslissen: willen ze getrouwd blijven of niet?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married At First Sight: Match or Mistake


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV