Andy van der Meijde geniet van optreden Mart Hoogkamer en Sneijder: "Nog een biertje gekopt?"

Andy van der Meijde geniet van optreden Mart Hoogkamer en Sneijder: "Nog een biertje gekopt?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 22 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Mart Hoogkamer en Wesley Sneijder zingen tijdens Woerdense vakantieweek samen 'Ik Ga Zwemmen'. Andy van der Meijde vertelt in Veronica Offside dat hij heeft genoten van het optreden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Andy van der Meijde</em> geniet van optreden <em>Mart Hoogkamer</em> en <em>Sneijder</em>: &quot;Nog een biertje gekopt?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 22 augustus terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer en Wesley Sneijder zingen tijdens Woerdense vakantieweek samen 'Ik Ga Zwemmen'. Andy van der Meijde vertelt in Veronica Offside dat hij heeft genoten van het optreden. Tekst gaat verder onder de video. Biertje koppenMart Hoogkamer kwam dit weekend in het nieuws omdat hij opnieuw een optreden vroegtijdig moest afbreken. De zanger kreeg op het Drentse Boerenrock Festival een bierdouche bij het begin van zijn optreden. "Heb je nog een biertje gekopt?", vraagt Andy van der Meijde aan Sneijder. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Biertje koppen
Mart Hoogkamer kwam dit weekend in het nieuws omdat hij opnieuw een optreden vroegtijdig moest afbreken. De zanger kreeg op het Drentse Boerenrock Festival een bierdouche bij het begin van zijn optreden. "Heb je nog een biertje gekopt?", vraagt Andy van der Meijde aan Sneijder.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's