Johan Derksen is duidelijk over Wopke Hoekstra: "Vond ik een slappeling eersteklas"

Johan Derksen is duidelijk over Wopke Hoekstra: "Vond ik een slappeling eersteklas"

Dinsdag 23 augustus 2022 om 08:06

Blijft het kabinet overeind nu Wopke Hoekstra (CDA) het stikstofbeleid onderuit gehaald heeft? Dat zal de komende tijd moeten blijken, te beginnen met een naar verwachting stevig Tweede Kamerdebat vandaag. Johan Derksen spreekt echter van een "moedige" Hoekstra - een hele verbetering, want: "Dat vond ik een slappeling eersteklas."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> is duidelijk over <em>Wopke Hoekstra</em>: &quot;Vond ik een slappeling eersteklas&quot; Blijft het kabinet overeind nu Wopke Hoekstra (CDA) het stikstofbeleid onderuit gehaald heeft? Dat zal de komende tijd moeten blijken, te beginnen met een naar verwachting stevig Tweede Kamerdebat vandaag. Johan Derksen spreekt echter van een "moedige" Hoekstra - een hele verbetering, want: "Dat vond ik een slappeling eersteklas." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. "Ze halen de Kerst niet"Derksen stelt dat het kabinet hem "niet snel genoeg" kan vallen. Hij is er van overtuigd dat Rutte IV de Kerst niet haalt: "We hebben een x-aantal grote problemen en dit kabinet lost niet één van die problemen op! Dus de chaos wordt alleen maar groter!" Volgens Derksen is het uitzetten van de zogeheten veiligelanders een belangrijke prioriteit. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Ze halen de Kerst niet"
Derksen stelt dat het kabinet hem "niet snel genoeg" kan vallen. Hij is er van overtuigd dat Rutte IV de Kerst niet haalt: "We hebben een x-aantal grote problemen en dit kabinet lost niet één van die problemen op! Dus de chaos wordt alleen maar groter!" Volgens Derksen is het uitzetten van de zogeheten veiligelanders een belangrijke prioriteit.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's