Erik ten Hag shockeert Engelse voetbalfans: "They can fucking good play football"

Erik ten Hag shockeert Engelse voetbalfans: "They can fucking good play football"

Maandagavond won Manchester United in een sterke wedstrijd met 2-1 van rivaal Liverpool. United kon de punten goed gebruiken na twee nederlagen en trainer Erik ten Hag was na afloop duidelijk te spreken over de prestatie van zijn team: "They can fucking good play football." Daarmee shockeerde hij de Engelse voetbalfans behoorlijk...

Lees verder onder de video.

<em>Erik ten Hag</em> shockeert Engelse voetbalfans: &quot;They can <em>fucking</em> good play football&quot; Maandagavond won Manchester United in een sterke wedstrijd met 2-1 van rivaal Liverpool. United kon de punten goed gebruiken na twee nederlagen en trainer Erik ten Hag was na afloop duidelijk te spreken over de prestatie van zijn team: "They can fucking good play football." Daarmee shockeerde hij de Engelse voetbalfans behoorlijk... Lees verder onder de video. ExcusesIn Nederland mag het gebruik van het woord "fucking" misschien heel normaal zijn, in Engelstalige landen als Groot-Brittannië en de Verenigde Staten is het absoluut uit den boze. De presentator maakt dan ook zijn excuses voor het gebruik van "the F-bomb", zoals het in Engeland wordt genoemd. Roy Keane, Jamie Carragher en Gary Neville lijken er echter wel van te kunnen genieten. Over het steenkolenengels van Ten Hag wordt met geen woord gerept. Bekijk de beelden van Erik ten Hag hierboven. Bekijk ook Samenvatting Brentford - Manchester United (Premier League) Bekijk deze video » Johan Derksen sloopt Erik ten Hag in Vandaag Inside: "Wie denkt hij nou dat hij is?" Bekijk deze video »
Voetbal :
Erik ten Hag shockeert Engelse voetbalfans: "They can fucking good play football"

Excuses
In Nederland mag het gebruik van het woord "fucking" misschien heel normaal zijn, in Engelstalige landen als Groot-Brittannië en de Verenigde Staten is het absoluut uit den boze. De presentator maakt dan ook zijn excuses voor het gebruik van "the F-bomb", zoals het in Engeland wordt genoemd. Roy Keane, Jamie Carragher en Gary Neville lijken er echter wel van te kunnen genieten. Over het steenkolenengels van Ten Hag wordt met geen woord gerept.

Bekijk de beelden van Erik ten Hag hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's