Boeren, bijbels en beauties gemist? Menno scheldt een potje tijdens tillen van tafel

Boeren, bijbels en beauties gemist? Menno scheldt een potje tijdens tillen van tafel

In de SBS6-serie Boeren, bijbels en beauties zien we het dagelijks leven in het dorp Spakenburg. Hier wonen o.a. boeren en marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. Het leven van een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners wordt vastgelegd, zo ook de beelden van deze Spakenburgers. Menno heeft erg veel pijn bij het tillen van een tafel: "Halleluja", roept hij uit. Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder.

Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boeren, bijbels en beauties</em> gemist? Menno scheldt een potje tijdens tillen van tafel In de SBS6-serie Boeren, bijbels en beauties zien we het dagelijks leven in het dorp Spakenburg. Hier wonen o.a. boeren en marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. Het leven van een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners wordt vastgelegd, zo ook de beelden van deze Spakenburgers. Menno heeft erg veel pijn bij het tillen van een tafel: "Halleluja", roept hij uit. Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder. Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen spreekt steun uit naar boeren: "Ik heb inmiddels tien vlaggen" Bekijk deze video » Boeren, Bijbels en Beauties gemist? "Als buitenlander hoor je Nederlands te kunnen spreken" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's