Pittige dilemma's voor de Dertigers-cast, bekijk de beelden

Pittige dilemma's voor de Dertigers-cast, bekijk de beelden

Begin deze maand startte een nieuw seizoen van de serie Dertigers. Deze serie volgt een groep vrienden, en ook in de nieuwe reeks maken zij weer van alles mee op het gebied van liefde en vriendschap. Bekijk de BNNVARA-beelden met dilemma's voor de Dertigers-cast hieronder. Er moet worden gekozen tussen een steady relatie of happy single. Hier zijn de meningen nog best over verdeeld.

Het nieuwe seizoen van Dertigers is dagelijks op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3. Je kunt Dertigers streamen via NPO Plus en NPO Start.

Pittige dilemma's voor de <em>Dertigers</em>-cast, bekijk de beelden Begin deze maand startte een nieuw seizoen van de serie Dertigers. Deze serie volgt een groep vrienden, en ook in de nieuwe reeks maken zij weer van alles mee op het gebied van liefde en vriendschap. Bekijk de BNNVARA-beelden met dilemma's voor de Dertigers-cast hieronder. Er moet worden gekozen tussen een steady relatie of happy single. Hier zijn de meningen nog best over verdeeld. Het nieuwe seizoen van Dertigers is dagelijks op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3. Je kunt Dertigers streamen via NPO Plus en NPO Start. Bekijk ook Dertigers seizoen 3 start maandag op NPO 3: bekijk een recap van seizoen 2 Bekijk deze video » Kijk backstage mee bij de NPO-serie Dertigers Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's