Shownieuws: zal Paul de Leeuw eindelijk een rol krijgen in Flikken Rotterdam?

Shownieuws: zal Paul de Leeuw eindelijk een rol krijgen in Flikken Rotterdam?

Dinsdag 23 augustus 2022 om 14:29

Paul de Leeuw lijkt ermee te zitten dat hij nooit is gevraagd voor de serie Flikken Rotterdam. In de podcast 'Jonge Jaren' vertelt Paul dat hij het zo jammer vindt dat hij nooit echt is doorgebroken als serieuze acteur. Hij had wel grappige rollen in Ja Zuster, Nee Zuster en Spion van Oranje, maar nooit heel serieuze rollen. Zal hij dan nu wel worden gevraagd voor een acteerol na zijn oproep in de podcast 'Jonge Jaren'?

Bij Shownieuws hebben ze het over deze stiekeme droom van Paul. Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: zal <em>Paul de Leeuw</em> eindelijk een rol krijgen in <em>Flikken Rotterdam?</em> Paul de Leeuw lijkt ermee te zitten dat hij nooit is gevraagd voor de serie Flikken Rotterdam. In de podcast 'Jonge Jaren' vertelt Paul dat hij het zo jammer vindt dat hij nooit echt is doorgebroken als serieuze acteur. Hij had wel grappige rollen in Ja Zuster, Nee Zuster en Spion van Oranje, maar nooit heel serieuze rollen. Zal hij dan nu wel worden gevraagd voor een acteerol na zijn oproep in de podcast 'Jonge Jaren'? Bij Shownieuws hebben ze het over deze stiekeme droom van Paul. Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden: nieuw seizoen Flikken Rotterdam Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's