Bijzondere beelden: Sylvie Meis dineert samen met ex Rafael van der Vaart en manlief Niclas

Bijzondere beelden: Sylvie Meis dineert samen met ex Rafael van der Vaart en manlief Niclas

Sylvie Meis en Niclas Castello dineerden samen met Sylvies ex, Rafael van der Vaart en Estavana Polman. Ook de kinderen waren erbij. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hieronder.

Ondenkbaar
Het mag een mijlpaal worden genoemd dat deze ex-partners samen met nieuwe aanhang aan een tafel zaten in Denemarken. Een paar jaar geleden zou een dergelijk tafereel ondenkbaar zijn geweest toen het huwelijk van Rafael en Sylvie op bombastische wijze strandde.

Bijzondere beelden: <em>Sylvie Meis</em> dineert samen met ex <em>Rafael van der Vaart</em> en manlief Niclas Sylvie Meis en Niclas Castello dineerden samen met Sylvies ex, Rafael van der Vaart en Estavana Polman. Ook de kinderen waren erbij. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hieronder. OndenkbaarHet mag een mijlpaal worden genoemd dat deze ex-partners samen met nieuwe aanhang aan een tafel zaten in Denemarken. Een paar jaar geleden zou een dergelijk tafereel ondenkbaar zijn geweest toen het huwelijk van Rafael en Sylvie op bombastische wijze strandde. Bekijk ook RTL Boulevard: Sylvie Meis geniet van peperdure jetsetvakantie met Niclas (video) Bekijk deze video » Rafael van der Vaart feliciteert zijn liefje Estavana Polman, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's