Shownieuws: 'Rachel Hazes is complex mens & is het aan of uit tussen André en Monique?

Shownieuws: 'Rachel Hazes is complex mens & is het aan of uit tussen André en Monique?

André Hazes heeft op Instagram zijn comeback aangekondigd en dat houdt de show-gemoederen uiteraad flink bezig. Na een emotionele burnout, wat achteraf net zoals Yvonne Coldeweijer al aangaf, ook een verslaving bleek te zijn staat hij in maart 2023 weer op het podium, tijdens Holland Zingt Hazes.

Docu Crossroads
Daarnaast is de geplaagde zanger binnenkort te zien in de Videoland-docu Crossroads, waarin ook zijn terugkerende ex Monique Westenberg haar opwachting maakt. Is het nu aan of uit tussen de twee? 'Monique heeft recent heel duidelijk gezegd dat er geen sprake is van een relatie", vertelt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven. In de docuserie zullen uiteraard ook Hazes' struggles van de afgelopen maanden ruimschoots aan bod komen.

Rachel
Ook Rachel Hazes, de bekendste weduwe van Nederland, komt nog even voorbij aan de Shownieuws-desk. Ronald Molendijk blijkt geen fan: 'Dat vind ik een heel complex mens met allemaal dingen in de media.' Hij refereert daarbij aan de constante drang naar aandacht van Mama-Hazes, zoals hij haar noemt.

Bekijk het fragment van Shownieuws over de aanstaande comeback van André Hazes hieronder. Daar weer onder vind je zijn Instagrampost.

Shownieuws: '<em>Rachel Hazes</em> is complex mens &amp; is het aan of uit tussen André en Monique? André Hazes heeft op Instagram zijn comeback aangekondigd en dat houdt de show-gemoederen uiteraad flink bezig. Na een emotionele burnout, wat achteraf net zoals Yvonne Coldeweijer al aangaf, ook een verslaving bleek te zijn staat hij in maart 2023 weer op het podium, tijdens Holland Zingt Hazes. Docu CrossroadsDaarnaast is de geplaagde zanger binnenkort te zien in de Videoland-docu Crossroads, waarin ook zijn terugkerende ex Monique Westenberg haar opwachting maakt. Is het nu aan of uit tussen de twee? 'Monique heeft recent heel duidelijk gezegd dat er geen sprake is van een relatie", vertelt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven. In de docuserie zullen uiteraard ook Hazes' struggles van de afgelopen maanden ruimschoots aan bod komen. RachelOok Rachel Hazes, de bekendste weduwe van Nederland, komt nog even voorbij aan de Shownieuws-desk. Ronald Molendijk blijkt geen fan: 'Dat vind ik een heel complex mens met allemaal dingen in de media.' Hij refereert daarbij aan de constante drang naar aandacht van Mama-Hazes, zoals hij haar noemt. Bekijk het fragment van Shownieuws over de aanstaande comeback van André Hazes hieronder. Daar weer onder vind je zijn Instagrampost. Bekijk ook Monique Westenberg doet heftige onthulling: 'Ik kan niet door mijn neus ademen' (video) Bekijk deze video » André Hazes stapt terug in de spotlights: "Ben professionele hulp gaan zoeken" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's