Volendamse roddeltantes over Nick & Simon: "Simon is heel erg boos" (video)

Volendamse roddeltantes over Nick & Simon: "Simon is heel erg boos" (video)

Dinsdag 23 augustus 2022 om 15:20

Het succesvolle muziekduo Nick & Simon gaat mogelijk uit elkaar. In hun dorp Volendam is het nieuws ook het gesprek van de dag. Op 29 augustus geven de mannen een interview aan Eva Jinek, waarin ze bekendmaken hoe hun toekomst eruit zal zien. Bekijk hieronder een video van De Telegraaf met Volendammers aan het woord over de geruchten rondom Nick & Simon.

"Hij is boos"
"Simon is volgens mij heel erg boos. En de verhalen gaan over Nick", dat zegt een jongen die dit heeft gehoord van de 50-jarige roddeltantes in Volendam. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Jinek, met Nick & Simon, is op maandagavond 29 augustus om 22:00 uur te zien op RTL4.

<em>Volendamse roddeltantes</em> over <em>Nick &amp; Simon</em>: &quot;Simon is heel erg boos&quot; (video) Het succesvolle muziekduo Nick & Simon gaat mogelijk uit elkaar. In hun dorp Volendam is het nieuws ook het gesprek van de dag. Op 29 augustus geven de mannen een interview aan Eva Jinek, waarin ze bekendmaken hoe hun toekomst eruit zal zien. Bekijk hieronder een video van De Telegraaf met Volendammers aan het woord over de geruchten rondom Nick & Simon. "Hij is boos""Simon is volgens mij heel erg boos. En de verhalen gaan over Nick", dat zegt een jongen die dit heeft gehoord van de 50-jarige roddeltantes in Volendam. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Jinek, met Nick & Simon, is op maandagavond 29 augustus om 22:00 uur te zien op RTL4. Bekijk ook William Rutten pakt Evert Santegoeds aan om gestook tussen Nick & Simon: "Je lult uit je nek" Bekijk deze video » Rob Goossens over geruchten breuk Nick en Simon: "Alsof ze elkaar haten" Bekijk deze video »
Show :
Volendamse roddeltantes over Nick & Simon: "Simon is heel erg boos" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's