Bekijk de nieuwe RTL 4 campagne 'Samen bij RTL 4'

Bekijk de nieuwe RTL 4 campagne 'Samen bij RTL 4'

Waar draait het eigenlijk allemaal om bij RTL 4? Deze vraag staat centraal in de nieuwe campagne van de zender. Je ziet de RTL 4-promo in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de nieuwe RTL 4 campagne 'Samen bij RTL 4' Waar draait het eigenlijk allemaal om bij RTL 4? Deze vraag staat centraal in de nieuwe campagne van de zender. Je ziet de RTL 4-promo in de video hieronder. Lees verder onder de video. Show & EntertainmentVoor John Williams draait het om helpen en voor Carlo Boszhard draait het bij RTL 4 om show en entertainment. In de bovenstaande campagne zie je de RTL 4-talenten John Williams, Marieke Elsinga, Beau van Ervens Dorens, Humberto Tan, Eva Jinek, Carlo Boszhard, Ruben Nicolai en Tijl Beckand aan het woord. Bekijk de promo 'Samen bij RTL 4' hierboven. Bekijk ook Shownieuws: "Nick & Simon maken geen oogcontact meer" Bekijk deze video » Volendamse roddeltantes over Nick & Simon: "Simon is heel erg boos" (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de nieuwe RTL 4 campagne 'Samen bij RTL 4'

Show & Entertainment
Voor John Williams draait het om helpen en voor Carlo Boszhard draait het bij RTL 4 om show en entertainment. In de bovenstaande campagne zie je de RTL 4-talenten John Williams, Marieke Elsinga, Beau van Ervens Dorens, Humberto Tan, Eva Jinek, Carlo Boszhard, Ruben Nicolai en Tijl Beckand aan het woord.

Bekijk de promo 'Samen bij RTL 4' hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV