RTL Boulevard gemist? House of the Dragon trekt 10 miljoen kritiekloze kijkers

RTL Boulevard gemist? House of the Dragon trekt 10 miljoen kritiekloze kijkers

Eindelijk was het dan zover. Miljoenen fans wereldwijd konden maandag de eerste aflevering van 'House of the Dragon' zien op streamingsdienst HBO Max. Alle verwachtingen werden overtroffen. De betaalzender wist alleen al in de VS 10 miljoen kijkers gedurende de eerste 24 uur te trekken. Helaas vanwege de massale belangstelling kregen fans te maken met technische problemen waardoor niet voor iedereen de serie te zien was. Desondanks bleven negatieve reacties uit en was de eerste aflevering van de prequel van de successerie ‘Game of Thrones’ een doorslaand succes.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>House of the Dragon</em> trekt 10 miljoen kritiekloze kijkers Eindelijk was het dan zover. Miljoenen fans wereldwijd konden maandag de eerste aflevering van 'House of the Dragon' zien op streamingsdienst HBO Max. Alle verwachtingen werden overtroffen. De betaalzender wist alleen al in de VS 10 miljoen kijkers gedurende de eerste 24 uur te trekken. Helaas vanwege de massale belangstelling kregen fans te maken met technische problemen waardoor niet voor iedereen de serie te zien was. Desondanks bleven negatieve reacties uit en was de eerste aflevering van de prequel van de successerie ‘Game of Thrones’ een doorslaand succes. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Lees komende dagen ook onze serierecensie van House of the Dragon. Bekijk de video van HBO Max hierboven. Lees ook waar je House of the Dragon kunt streamen. Bekijk ook Video: Sterrencast House of The Dragon voor première aanwezig in Amsterdam Bekijk deze video » House of the Dragon: Wie zijn de Velaryons en de Hightowers? (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard over miljoenenserie House of the Dragon: "Helemaal te gek" Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard gemist? House of the Dragon trekt 10 miljoen kritiekloze kijkers

Lees komende dagen ook onze serierecensie van House of the Dragon.

Bekijk de video van HBO Max hierboven. Lees ook waar je House of the Dragon kunt streamen.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV