Thomas van Groningen spreekt van "ijzige sfeer" tussen Wopke Hoekstra en Mark Rutte

Thomas van Groningen spreekt van "ijzige sfeer" tussen Wopke Hoekstra en Mark Rutte

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Thomas van Groningen</em> spreekt van &quot;ijzige sfeer&quot; tussen Wopke Hoekstra en <em>Mark Rutte</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Gisteren (dinsdag) ging het er in de Tweede Kamer weer eens stevig aan toe. De Kamer is vroegtijdig teruggekeerd van het zomerreces om in debat te gaan over de stikstofuitspraken van Wopke Hoekstra in een interview in het AD. Thomas van Groningen bespeurde een "ijzige sfeer" tussen Hoekstra en premier Mark Rutte. Ook het feit dat Hoekstra zowel zijn uitspraken als het regeerakkoord bleef steunen kan rekenen op verbazing bij politiek commentator Peter Kee, die sprak van "een absurde vorm". Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas van Groningen spreekt van "ijzige sfeer" tussen Wopke Hoekstra en Mark Rutte

Gisteren (dinsdag) ging het er in de Tweede Kamer weer eens stevig aan toe. De Kamer is vroegtijdig teruggekeerd van het zomerreces om in debat te gaan over de stikstofuitspraken van Wopke Hoekstra in een interview in het AD. Thomas van Groningen bespeurde een "ijzige sfeer" tussen Hoekstra en premier Mark Rutte. Ook het feit dat Hoekstra zowel zijn uitspraken als het regeerakkoord bleef steunen kan rekenen op verbazing bij politiek commentator Peter Kee, die sprak van "een absurde vorm".

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's