Zien: Arie Boomsma moet volgens de heren van Vandaag Inside professionele hulp zoeken

Zien: Arie Boomsma moet volgens de heren van Vandaag Inside professionele hulp zoeken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Zien: <em>Arie Boomsma</em> moet volgens de heren van <em>Vandaag Inside</em> professionele hulp zoeken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Arie Boomsma laat in een Tik-Tok filmpje zien welke alternatieven er zoal zijn om te blijven trainen als je op vakantie geen apparaten tot je beschikking hebt. Na het zien van de beelden adviseert Johan Derksen: "Een volwassen man die dat doet moet professionele hulp zoeken." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Arie Boomsma laat in een Tik-Tok filmpje zien welke alternatieven er zoal zijn om te blijven trainen als je op vakantie geen apparaten tot je beschikking hebt. Na het zien van de beelden adviseert Johan Derksen: "Een volwassen man die dat doet moet professionele hulp zoeken."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's