Chris Zegers vertelt in Op1 over nieuw seizoen van Break Free

Chris Zegers vertelt in Op1 over nieuw seizoen van Break Free

Dinsdag 23 augustus 2022 om 23:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Chris Zegers</em> vertelt in <em>Op1</em> over nieuw seizoen van <em>Break Free</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Chris Zegers is te gast over een nieuw seizoen van het indrukwekkende programma Break Free. In dit programma zien we indringende portretten van jonge mensen die op wereldreis gaan en helaas niet meer terugkwamen. Chris vertelt in zijn jonge jaren ook op reis te zijn geweest en kwam terug als een ander mens. “Op reis gaan kan ertoe leiden dat je dichter bij jezelf komt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Het nieuwe seizoen van Break Free is vanaf donderdag 25 augustus wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Break Free terugkijken bij Gids.tv.Bekijk ook Directeur reizigersvereniging Rover in Op1: treinen rijden morgen niet in Noord-Nederland Bekijk deze video » Op1 gemist? Ondanks fel verzet tegen AZC ziet dominee Esther Scheer gastvrijheid Bekijk deze video » NAVO-topman Van Weel evalueert in Op1 een half jaar oorlog in Oekraïne Bekijk deze video »
Talkshow :
Chris Zegers vertelt in Op1 over nieuw seizoen van Break Free

Chris Zegers is te gast over een nieuw seizoen van het indrukwekkende programma Break Free. In dit programma zien we indringende portretten van jonge mensen die op wereldreis gaan en helaas niet meer terugkwamen. Chris vertelt in zijn jonge jaren ook op reis te zijn geweest en kwam terug als een ander mens. “Op reis gaan kan ertoe leiden dat je dichter bij jezelf komt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Het nieuwe seizoen van Break Free is vanaf donderdag 25 augustus wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Break Free terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's