Harde discussie over Wopke Hoekstra in Vandaag Inside: "Wat een oen ben je dan!"

Harde discussie over Wopke Hoekstra in Vandaag Inside: "Wat een oen ben je dan!"

Woensdag 24 augustus 2022 om 08:38

Er ontstaan twee duidelijke kampen in Vandaag Inside als er wordt gediscussieerd over Wopke Hoekstra. Volgens Johan Derksen, Merel Ek en Job Knoester had Hoekstra niet verwacht dat zijn uitspraken zó'n storm zouden veroorzaken, maar Wilfred Genee en René van der Gijp vinden dat onvoorstelbaar. "Dan kun je beter stoppen. Wat een oen ben je dan!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Harde discussie over <em>Wopke Hoekstra</em> in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Wat een oen ben je dan!&quot; Er ontstaan twee duidelijke kampen in Vandaag Inside als er wordt gediscussieerd over Wopke Hoekstra. Volgens Johan Derksen, Merel Ek en Job Knoester had Hoekstra niet verwacht dat zijn uitspraken zó'n storm zouden veroorzaken, maar Wilfred Genee en René van der Gijp vinden dat onvoorstelbaar. "Dan kun je beter stoppen. Wat een oen ben je dan!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. SlapjanusVolgens Van der Gijp kan Hoekstra beter conducteur worden bij de NS als hij dit niet aan had zien komen. Overigens blijft Derksen de minister van Buitenlandse Zaken ook "een slapjanus" vinden en is Knoester niet te spreken over het feit dat Hoekstra "zijn keutel" weer intrekt. De minister en CDA-leider krijgt er dus aan alle kanten flink van langs in Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Slapjanus
Volgens Van der Gijp kan Hoekstra beter conducteur worden bij de NS als hij dit niet aan had zien komen. Overigens blijft Derksen de minister van Buitenlandse Zaken ook "een slapjanus" vinden en is Knoester niet te spreken over het feit dat Hoekstra "zijn keutel" weer intrekt. De minister en CDA-leider krijgt er dus aan alle kanten flink van langs in Vandaag Inside.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's