Summerschool met Hans Klok gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Summerschool met Hans Klok gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Summerschool met Hans Klok gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de voorlaatste aflevering van Summerschool te zien. In dit programma geven bekende Nederlanders college over een onderwerp dat dicht bij hen staat. Dit keer is het de beurt aan illusionist Hans Klok. Alle fragmenten uit deze uitzending Summerschool met Hans Klok, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Pamela AndersonHans Klok is misschien wel de bekendste illusionist die ons land heeft voortgebracht. Zijn succes beperkt zich niet tot Nederland; ook in Las Vegas trok hij volle zalen met zijn wervelende shows, waarin ook een rol was weggelegd voor Baywatch-ster Pamela Anderson. De grote inspiratiebron van deze wereldberoemde illusionist is het variététheater. Live-actsVanaf de jaren vijftig beleefde deze vorm van volksvermaak haar gouden jaren. Avonden vol spanning en sensatie werden georganiseerd door heel Nederland met conferences, goochelacts, slangenmensen, vedettes en veel meer. Hans Klok vertelt ons, ondersteund door nostalgisch beeld en live-acts, alles over de romantiek en tragiek van het variété in Nederland. Bekijk ook Hans Klok over Danny de Munk in Shownieuws: 'Ik geloof niks van verkrachting' (video) Bekijk deze video » Illusionist Hans Klok over nieuwe tegenvaller: "Alsof criminaliteit loont" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 24 augustus 2022 om 22:16

Vanavond is de voorlaatste aflevering van Summerschool te zien. In dit programma geven bekende Nederlanders college over een onderwerp dat dicht bij hen staat. Dit keer is het de beurt aan illusionist Hans Klok.

Pamela Anderson
Hans Klok is misschien wel de bekendste illusionist die ons land heeft voortgebracht. Zijn succes beperkt zich niet tot Nederland; ook in Las Vegas trok hij volle zalen met zijn wervelende shows, waarin ook een rol was weggelegd voor Baywatch-ster Pamela Anderson. De grote inspiratiebron van deze wereldberoemde illusionist is het variététheater.

Live-acts
Vanaf de jaren vijftig beleefde deze vorm van volksvermaak haar gouden jaren. Avonden vol spanning en sensatie werden georganiseerd door heel Nederland met conferences, goochelacts, slangenmensen, vedettes en veel meer. Hans Klok vertelt ons, ondersteund door nostalgisch beeld en live-acts, alles over de romantiek en tragiek van het variété in Nederland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Summerschool

Actuele video's

Meer actuele video's