Denise (B&B Vol Liefde) wil Dave NOOIT meer zien en geeft hem ijskoud afscheid

Denise (B&B Vol Liefde) wil Dave NOOIT meer zien en geeft hem ijskoud afscheid

Denise wil eigenlijk geen woord meer vuilmaken aan de vertrekkende Dave, nadat ze hem als een slechte verliezer heeft lopen beschuldigen van het hebben van de verkeerde intenties. Als hij afscheid komt nemen laat ze nogmaals weten zwaar teleurgesteld te zijn.

IJzige stilte
Dave laat haar, ondanks alles, weten toch te hopen dat ze contact kunnen houden maar als hij dat aangeeft volgt er een ijzige stilte van de kant van de B&B-manager. 'Ga er maar niet vanuit want ik ben gewoon zo, zeker als iemand het op deze manier doet', sneert ze uiteindelijk.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Denise (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) wil Dave NOOIT meer zien en geeft hem ijskoud afscheid Denise wil eigenlijk geen woord meer vuilmaken aan de vertrekkende Dave, nadat ze hem als een slechte verliezer heeft lopen beschuldigen van het hebben van de verkeerde intenties. Als hij afscheid komt nemen laat ze nogmaals weten zwaar teleurgesteld te zijn. IJzige stilteDave laat haar, ondanks alles, weten toch te hopen dat ze contact kunnen houden maar als hij dat aangeeft volgt er een ijzige stilte van de kant van de B&B-manager. 'Ga er maar niet vanuit want ik ben gewoon zo, zeker als iemand het op deze manier doet', sneert ze uiteindelijk. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Denise (B&B Vol Liefde) wil Dave NOOIT meer zien en geeft hem ijskoud afscheid

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's