Deelnemer Een Jaar Van Je Leven: 'Met 1 miljoen koop ik 2 turquoise auto's'

Deelnemer Een Jaar Van Je Leven: 'Met 1 miljoen koop ik 2 turquoise auto's'

Een van de deelnemers van het nieuwe realityprogramma van SBS6, Een Jaar Van Je Leven, weet wel wat hij gaat doen als hij de hoofdprijs van 1 miljoen euro wint: 'Twee turquoise auto's kopen, eentje voor mijn moeder en eentje voor mij.'

Bekijk hieronder, in de promo van Een Jaar Van Je Leven, ook wat enkele andere deelnemers met het geld zouden doen

Deelnemer <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Met 1 miljoen koop ik 2 turquoise auto's' Een van de deelnemers van het nieuwe realityprogramma van SBS6, Een Jaar Van Je Leven, weet wel wat hij gaat doen als hij de hoofdprijs van 1 miljoen euro wint: 'Twee turquoise auto's kopen, eentje voor mijn moeder en eentje voor mij.' Bekijk hieronder, in de promo van Een Jaar Van Je Leven, ook wat enkele andere deelnemers met het geld zouden doen Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven 5 september van start: bekijk de eerste beelden van de locatie Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven start 5 september: ‘Huilen mag je bij je moeder doen’ Bekijk deze video »
TV :
Deelnemer Een Jaar Van Je Leven: 'Met 1 miljoen koop ik 2 turquoise auto's'

Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's