Grenzeloos verliefd: eenzame Julia ruziet met Kyle om vriendinloos bestaan (video)

Grenzeloos verliefd: eenzame Julia ruziet met Kyle om vriendinloos bestaan (video)

Woensdag 24 augustus 2022 om 12:45

Een nieuw seizoen Grenzeloos verliefd gaat van start. In deze Net5-serie volgen we Nederlandse jongeren die alles achterlaten in Nederland om in het buitenland te gaan wonen met hun grote liefde. Julia vertelt in dit programma hoe zij verliefd werd op Kyle die in Amerika in de gevangenis zat. Ook vertelt ze over een vriendinloos bestaan. Bekijk een fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Grenzeloos verliefd</em>: eenzame Julia ruziet met Kyle om vriendinloos bestaan (video) Een nieuw seizoen Grenzeloos verliefd gaat van start. In deze Net5-serie volgen we Nederlandse jongeren die alles achterlaten in Nederland om in het buitenland te gaan wonen met hun grote liefde. Julia vertelt in dit programma hoe zij verliefd werd op Kyle die in Amerika in de gevangenis zat. Ook vertelt ze over een vriendinloos bestaan. Bekijk een fragment hieronder. Lees verder onder de video. VriendinloosDe 19-jarige Julia besloot naar Texas te verhuizen als Kyle weer op vrije voeten is. Ze heeft hem, maar geen vriendinnnen. Dat vindt ze nogal zwaar. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd hierboven. Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd start 24 augustus bij Net5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: zo werd Julia verliefd op Amerikaanse gevangene Kyle Bekijk deze video »

Vriendinloos
De 19-jarige Julia besloot naar Texas te verhuizen als Kyle weer op vrije voeten is. Ze heeft hem, maar geen vriendinnnen. Dat vindt ze nogal zwaar. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd hierboven.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's