Summerschool met Hans Klok, bekijk de eerste beelden

Summerschool met Hans Klok, bekijk de eerste beelden

Woensdag is Hans Klok te zien in het NPO 1-programma Summerschool. De illusionist schrijft op Instagram: "Vanavond ben ik te zien in het programma Summerschool waarin ik les geef over het varietétheater. Ik vertel over mijn inspiratiebronnen en mijn helden die het vak hebben groot gemaakt", aldus Klok. Bekijk het fragment van Summerschool met Hans Klok hieronder.

Summerschool is elke woensdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Summerschool terugkijken bij Gids.tv.

<em>Summerschool</em> met Hans Klok, bekijk de eerste beelden Woensdag is Hans Klok te zien in het NPO 1-programma Summerschool. De illusionist schrijft op Instagram: "Vanavond ben ik te zien in het programma Summerschool waarin ik les geef over het varietétheater. Ik vertel over mijn inspiratiebronnen en mijn helden die het vak hebben groot gemaakt", aldus Klok. Bekijk het fragment van Summerschool met Hans Klok hieronder. Summerschool is elke woensdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Summerschool terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marcel Levi in Summerschool: ‘In menselijke drol zitten 100 miljard virussen’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's