Rob Goossens over Denise en Dave uit B&B Vol Liefde: "Wij zagen het wel aankomen" (video)

Rob Goossens over Denise en Dave uit B&B Vol Liefde: "Wij zagen het wel aankomen" (video)

Dave vertrok gisteren uit B&B Vol Liefde tot woede van Denise, de Spaanse B&B-houder. Het leek allereerst een rustig afscheid en Denise had respect voor zijn keuze, maar dat keerde even later compleet om. Ze is van mening dat Dave niet eerlijk is geweest over zijn gevoelens richting haar: "Je liet wel andere dingen zien, daardoor krijg ik het gevoel dat het nep was." Denise is diep gekwetst en kan zich er maar moeilijk bij neerleggen. Rob Goossens kan zich niet vinden in de uitspraken van Denise: "Wioj zagen het allemaal wel aankomen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob Goossens</em> over Denise en Dave uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Wij zagen het wel aankomen&quot; (video) Dave vertrok gisteren uit B&B Vol Liefde tot woede van Denise, de Spaanse B&B-houder. Het leek allereerst een rustig afscheid en Denise had respect voor zijn keuze, maar dat keerde even later compleet om. Ze is van mening dat Dave niet eerlijk is geweest over zijn gevoelens richting haar: "Je liet wel andere dingen zien, daardoor krijg ik het gevoel dat het nep was." Denise is diep gekwetst en kan zich er maar moeilijk bij neerleggen. Rob Goossens kan zich niet vinden in de uitspraken van Denise: "Wioj zagen het allemaal wel aankomen." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens over Denise en Dave uit B&B Vol Liefde: "Wij zagen het wel aankomen" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's