Nieuw seizoen I Can See Your Voice vanaf 31 augustus: 'Focus, Fred!'

Nieuw seizoen I Can See Your Voice vanaf 31 augustus: 'Focus, Fred!'

Volgende week gaat een gloednieuwe reeks van I Can See Your Voice van start. In eerste beelden is te zien dat het panel het weer lastig krijgt. Een dame staat te swingen en te playbacken op het podium, maar kan ze nou echt zingen of niet? Fred van Leer laat zich in ieder geval helemaal meeslepen door de act, en Marieke Elsinga grijpt in: “Focus, Fred!”

Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van I Can See Your Voice hieronder.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>I Can See Your Voice</em> vanaf 31 augustus: 'Focus, Fred!' Volgende week gaat een gloednieuwe reeks van I Can See Your Voice van start. In eerste beelden is te zien dat het panel het weer lastig krijgt. Een dame staat te swingen en te playbacken op het podium, maar kan ze nou echt zingen of niet? Fred van Leer laat zich in ieder geval helemaal meeslepen door de act, en Marieke Elsinga grijpt in: “Focus, Fred!” Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van I Can See Your Voice hieronder. Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. I can see your voice: Carlo Boszhard kondigt nieuw seizoen aan en zoekt kandidaten Bekijk deze video » Bekijk de beelden van nieuw seizoen I Can See Your Voice met o.a. Emma Heesters Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's