Trailer nieuw seizoen Holland's Next Top Model: maakt jurylid Yolanda Hadid ruzie?

Trailer nieuw seizoen Holland's Next Top Model: maakt jurylid Yolanda Hadid ruzie?

Donderdag 25 augustus 2022 om 10:52

Binnenkort kun je kijken naar nieuwe afleveringen van Holland's Next Top Model. Het programma is flink op de schop genomen. De presentatie is nu in handen van Loiza Lamers, en ook achter de jurydesk zitten nieuwe namen.

Lees verder onder de video.

Trailer nieuw seizoen <em>Holland's Next Top Model</em>: maakt jurylid Yolanda Hadid ruzie? Binnenkort kun je kijken naar nieuwe afleveringen van Holland's Next Top Model. Het programma is flink op de schop genomen. De presentatie is nu in handen van Loiza Lamers, en ook achter de jurydesk zitten nieuwe namen. Lees verder onder de video. Model denkt dat ze gaat winnenIn de trailer zijn alvast beelden te zien die veel goeds beloven voor de nieuwe reeks. Zo sneert jurylid Yolanda Hadid flink naar haar collega en roept Loiza dat ze geen ruzie moeten maken. Een model is ervan overtuigd dat ze gaat winnen als ze haar concurrentie heeft gezien. Daarnaast is te zien dat er ook dit seizoen tranen vloeien… Bekijk de trailer van Holland's Next Top Model in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is vanaf maandag 5 september wekelijks te zien bij Videoland.
TV :
Trailer nieuw seizoen Holland's Next Top Model: maakt jurylid Yolanda Hadid ruzie?

Model denkt dat ze gaat winnen
In de trailer zijn alvast beelden te zien die veel goeds beloven voor de nieuwe reeks. Zo sneert jurylid Yolanda Hadid flink naar haar collega en roept Loiza dat ze geen ruzie moeten maken. Een model is ervan overtuigd dat ze gaat winnen als ze haar concurrentie heeft gezien. Daarnaast is te zien dat er ook dit seizoen tranen vloeien…

Bekijk de trailer van Holland's Next Top Model in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is vanaf maandag 5 september wekelijks te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's