We zijn er bijna!: Anke heeft speciale techniek voor lichtcontrole zonder geschreeuw

We zijn er bijna!: Anke heeft speciale techniek voor lichtcontrole zonder geschreeuw

Donderdag 25 augustus 2022 om 12:19

In We zijn er bijna! kun je niet alleen volgen hoe senioren gezellig samen reizen. Zo nu en dan kun je er ook nog wat van opsteken. Zo heeft Anke een tip voor iedereen die graag de lichten van de caravan wil controleren zonder ‘als een viswijf’ te schreeuwen. Anke doet het even voor in de video hieronder…

We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

<em>We zijn er bijna!</em>: Anke heeft speciale techniek voor lichtcontrole zonder geschreeuw In We zijn er bijna! kun je niet alleen volgen hoe senioren gezellig samen reizen. Zo nu en dan kun je er ook nog wat van opsteken. Zo heeft Anke een tip voor iedereen die graag de lichten van de caravan wil controleren zonder ‘als een viswijf’ te schreeuwen. Anke doet het even voor in de video hieronder… We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. We zijn er bijna! gemist? 'Geen maaltijd zonder wijn' Bekijk deze video » We zijn er bijna!: deelnemers Sjaak en Thea zijn laaiend enthousiast over hun reis Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's