Johan Derksen hoopt op succes Halina Reijn in Hollywood: "Dan zijn we van haar af"

Johan Derksen hoopt op succes Halina Reijn in Hollywood: "Dan zijn we van haar af"

Vrijdag 26 augustus 2022 om 07:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> hoopt op succes <em>Halina Reijn</em> in Hollywood: &quot;Dan zijn we van haar af&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Halina Reijn heeft haar Amerikaanse regiedebuut gemaakt met de horrorcomedy Bodies Bodies Bodies. Heleen van Royen heeft de film al gezien en is er bijzonder over te spreken, maar Johan Derksen is duidelijk geen fan van Reijn en haar vriendinnetje Carice van Houten: "Ze hangen altijd zo de filmster uit..." Bodies Bodies Bodies schijnt goed ontvangen te zijn in de Verenigde Staten en René Mioch vreest dat we Reijn definitief kwijtraken, maar Derksen is hier juist blij mee: "Ik hoop dat ze slaagt in Amerika want dan zijn we van haar af!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Halina Reijn heeft haar Amerikaanse regiedebuut gemaakt met de horrorcomedy Bodies Bodies Bodies. Heleen van Royen heeft de film al gezien en is er bijzonder over te spreken, maar Johan Derksen is duidelijk geen fan van Reijn en haar vriendinnetje Carice van Houten: "Ze hangen altijd zo de filmster uit..." Bodies Bodies Bodies schijnt goed ontvangen te zijn in de Verenigde Staten en René Mioch vreest dat we Reijn definitief kwijtraken, maar Derksen is hier juist blij mee: "Ik hoop dat ze slaagt in Amerika want dan zijn we van haar af!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's