Johan Derksen sloopt Raymond Mens in Vandaag Inside: "Kun je even je bek houden?"

Johan Derksen sloopt Raymond Mens in Vandaag Inside: "Kun je even je bek houden?"

Amerikadeskundige Raymond Mens zat donderdag duidelijk op de praatstoel in Vandaag Inside. Hij bleef maar oreren over de strijd tegen de voormalige president Donald Trump, maar na een lang betoog is Johan Derksen er wel klaar mee: "Kun je nou even je bek houden?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> sloopt Raymond Mens in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Kun je even je bek houden?&quot; Amerikadeskundige Raymond Mens zat donderdag duidelijk op de praatstoel in Vandaag Inside. Hij bleef maar oreren over de strijd tegen de voormalige president Donald Trump, maar na een lang betoog is Johan Derksen er wel klaar mee: "Kun je nou even je bek houden?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. VerkiezingenTrump heeft flink wat onderzoeken en dubieuze claims aan zijn broek hangen. De FBI vond onlangs geheime documenten bij hem thuis, die de oud-president zou hebben meegenomen uit Washington. Verder loopt er natuurlijk nog een onderzoek naar Trumps betrokkenheid bij de Capitoolbestorming van 6 januari 2021 en zijn Democraten doodsbang dat hij zich opnieuw verkiesbaar zal stellen in 2024. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verkiezingen
Trump heeft flink wat onderzoeken en dubieuze claims aan zijn broek hangen. De FBI vond onlangs geheime documenten bij hem thuis, die de oud-president zou hebben meegenomen uit Washington. Verder loopt er natuurlijk nog een onderzoek naar Trumps betrokkenheid bij de Capitoolbestorming van 6 januari 2021 en zijn Democraten doodsbang dat hij zich opnieuw verkiesbaar zal stellen in 2024.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's