Danny's wereld over Ter Apel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Danny's wereld over Ter Apel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Danny's wereld over Ter Apel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond staat eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Danny's wereld in het teken van Ter Apel. Danny Ghosen is afgelopen week naar het aanmeldcentrum voor asielzoekers gegaan om met eigen ogen te zien hoe schrijnend de situatie daar is. In de docuserie laat hij zien hoe het wringt in de maatschappij. Danny's wereld gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Artsen zonder Grenzen zelfs in actieTer Apel was afgelopen week veelvuldig in het nieuws vanwege de onhoudbare situatie met de vluchtelingen. Al dagen slapen honderden mensen op straat onder erbarmelijke omstandigheden. Artsen zonder Grenzen moest zelfs in actie komen om zorg te leveren aan de asielzoekers. Het was voor het eerst dat deze hulp in Nederland nodig was. Ghosen kwam als asielzoeker naar NederlandGhosen spreekt in Danny's wereld met vluchtelingen en hoe zij de afgelopen dagen hebben beleefd. Maar de verslaggever gaat ook in gesprek met omwonenden, de afgelopen tijd wordt er regelmatig geprotesteerd tegen de komst van vluchtelingen. Ghosen kwam zelf op zijn vijftiende als asielzoeker naar Nederland. Het nieuwe seizoen van Danny's wereld is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 26 augustus 2022 om 22:24

Vanavond staat eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Danny's wereld in het teken van Ter Apel. Danny Ghosen is afgelopen week naar het aanmeldcentrum voor asielzoekers gegaan om met eigen ogen te zien hoe schrijnend de situatie daar is. In de docuserie laat hij zien hoe het wringt in de maatschappij.

Danny's wereld gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Artsen zonder Grenzen zelfs in actie
Ter Apel was afgelopen week veelvuldig in het nieuws vanwege de onhoudbare situatie met de vluchtelingen. Al dagen slapen honderden mensen op straat onder erbarmelijke omstandigheden. Artsen zonder Grenzen moest zelfs in actie komen om zorg te leveren aan de asielzoekers. Het was voor het eerst dat deze hulp in Nederland nodig was.

Ghosen kwam als asielzoeker naar Nederland
Ghosen spreekt in Danny's wereld met vluchtelingen en hoe zij de afgelopen dagen hebben beleefd. Maar de verslaggever gaat ook in gesprek met omwonenden, de afgelopen tijd wordt er regelmatig geprotesteerd tegen de komst van vluchtelingen. Ghosen kwam zelf op zijn vijftiende als asielzoeker naar Nederland.

Het nieuwe seizoen van Danny's wereld is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Danny's wereld

Actuele video's

Meer actuele video's