Flikken Rotterdam seizoen 6 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Rotterdam seizoen 6 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Rotterdam seizoen 6 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending We hebben er een klein jaar op moeten wachten, maar vanavond is het zover: het nieuwe, zesde seizoen van Flikken Rotterdam gaat van start op NPO 1. In welke avonturen belanden Dries van Weelden, Esther Wegereef-Siebelink, Hein Berg en al die andere geliefde personages dit keer? Spin-offDe politieserie Flikken Rotterdam ging van start in 2016 en is een spin-off van het razend populaire Flikken Maastricht. Het succes of de status van die serie heeft Flikken Rotterdam nog niet, maar ook deze productie is inmiddels een begrip in Nederland. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen is te zien hoe Koshi Muchumba en haar buddy Harm betrokken zijn bij een drugsuithaal in de haven. TherapieAls hun opdrachtgevers worden overvallen, weten ze te ontsnappen met honderd kilo coke. Dries heeft zijn belofte gehouden door in therapie te gaan en werkt hard aan zichzelf. Hein wordt tijdens zijn lunch aangesproken door een gemeenteraadslid die zich grote zorgen maakt om de invloed van een criminele organisatie in de gemeentepolitiek en het stadsbestuur. Bekijk ook Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

We hebben er een klein jaar op moeten wachten, maar vanavond is het zover: het nieuwe, zesde seizoen van Flikken Rotterdam gaat van start op NPO 1. In welke avonturen belanden Dries van Weelden, Esther Wegereef-Siebelink, Hein Berg en al die andere geliefde personages dit keer?

Spin-off
De politieserie Flikken Rotterdam ging van start in 2016 en is een spin-off van het razend populaire Flikken Maastricht. Het succes of de status van die serie heeft Flikken Rotterdam nog niet, maar ook deze productie is inmiddels een begrip in Nederland. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen is te zien hoe Koshi Muchumba en haar buddy Harm betrokken zijn bij een drugsuithaal in de haven.

Therapie
Als hun opdrachtgevers worden overvallen, weten ze te ontsnappen met honderd kilo coke. Dries heeft zijn belofte gehouden door in therapie te gaan en werkt hard aan zichzelf. Hein wordt tijdens zijn lunch aangesproken door een gemeenteraadslid die zich grote zorgen maakt om de invloed van een criminele organisatie in de gemeentepolitiek en het stadsbestuur.

Actuele video's

Meer actuele video's