B&B Vol liefde: Natasja wil verliefd worden op Menno, "hoop dat ik hem enorm ga missen"

B&B Vol liefde: Natasja wil verliefd worden op Menno, "hoop dat ik hem enorm ga missen"

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Natasja wil verliefd worden op Menno, &quot;hoop dat ik hem enorm ga missen&quot; Bij Natasja, één van de minder opvallende deelnemers uit het tweede seizoen van B&B Vol liefde, is de verliefdheid nog niet om de hoek komen kijken. Toch is er ontegenzeggelijk een klik met Menno - die zelf ook van mening is dat ze heel goed bij elkaar passen. Natasja lijkt ook graag verliefd te willen worden en hoopt dat ze Menno enorm gaat missen na zijn vertrek, want dat zou natuurlijk een goed teken zijn. Ondertussen vergelijkt Menno het met het wachten bij de telefoon op de examenuitslag... Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol liefde: Natasja wil verliefd worden op Menno, "hoop dat ik hem enorm ga missen"

Bij Natasja, één van de minder opvallende deelnemers uit het tweede seizoen van B&B Vol liefde, is de verliefdheid nog niet om de hoek komen kijken. Toch is er ontegenzeggelijk een klik met Menno - die zelf ook van mening is dat ze heel goed bij elkaar passen. Natasja lijkt ook graag verliefd te willen worden en hoopt dat ze Menno enorm gaat missen na zijn vertrek, want dat zou natuurlijk een goed teken zijn. Ondertussen vergelijkt Menno het met het wachten bij de telefoon op de examenuitslag...

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV