Homo-priester: 'Ik kon alleen met God over mijn homosexualiteit spreken'

Homo-priester: 'Ik kon alleen met God over mijn homosexualiteit spreken'

Homo-priester: 'Ik kon alleen met God over mijn homosexualiteit spreken' Priester Pierre Valkering is volop in het nieuws sinds hij dit weekend uit de kast kwam. Het bisdom van Haarlem vroeg hem om zijn werk direcht neer te leggen. Hij praat bij Jinek over hoe het is om als homo werkzaam te zijn in de kerk: "Ik ontdekte dankzij Albert Mol dat ik homo was en was radeloos omdat ik er met niemand over kon spreken, behalve met God”. Bekijk hierboven het hele gesprek. Jinek is iedere werkdag om 23:00 uur te zien op NPO1. Je kunt iedere aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Özcan Akyol over stalker en bedreiger: 'Hij wil dat ik niet besta' Bekijk deze video » Ronald de Boer: 'Ik dacht negatief en maakte me enorm druk' Bekijk deze video »
TV :
Homo-priester: 'Ik kon alleen met God over mijn homosexualiteit spreken'

Priester Pierre Valkering is volop in het nieuws sinds hij dit weekend uit de kast kwam. Het bisdom van Haarlem vroeg hem om zijn werk direcht neer te leggen.

Hij praat bij Jinek over hoe het is om als homo werkzaam te zijn in de kerk: "Ik ontdekte dankzij Albert Mol dat ik homo was en was radeloos omdat ik er met niemand over kon spreken, behalve met God”. Bekijk hierboven het hele gesprek.

Jinek is iedere werkdag om 23:00 uur te zien op NPO1. Je kunt iedere aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Homo-priester: 'Ik kon alleen met God over mijn homosexualiteit spreken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV