Gerard Joling over nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud: "Fout is het zeker"

Gerard Joling over nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud: "Fout is het zeker"

Vrijdag 26 augustus 2022 om 09:17

Het splinternieuwe RTL 4-programma Fout Maar Goud is vanaf volgende week donderdag te zien. In deze guilty pleasure-show leiden teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling hun teams door de spelrondes heen, met als opdracht de ‘foute’ mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Op de beelden hieronder vertellen zij dat ze druk bezig zijn met de opnames: "Fout is het echt, he!", zegt Marieke.

Lees verder onder de video.

<em>Gerard Joling</em> over nieuw RTL 4-programma <em>Fout Maar Goud</em>: &quot;Fout is het zeker&quot; Het splinternieuwe RTL 4-programma Fout Maar Goud is vanaf volgende week donderdag te zien. In deze guilty pleasure-show leiden teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling hun teams door de spelrondes heen, met als opdracht de ‘foute’ mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Op de beelden hieronder vertellen zij dat ze druk bezig zijn met de opnames: "Fout is het echt, he!", zegt Marieke. Lees verder onder de video. "Het wordt lachen!"Chantal Janzen presenteert de show en het doel van het spel is het onthullen van de identiteit van de mystery guest onder de discobal! "Het wordt lachen!", laten Marieke en Gerard in de bovenstaande video weten. Fout Maar Goud is vanaf 1 september elke dondedag te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Fout Maar Goud terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen van De 1% Quiz start op 27 augustus bij RTL 4, bekijk de promo Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud Bekijk deze video »

"Het wordt lachen!"
Chantal Janzen presenteert de show en het doel van het spel is het onthullen van de identiteit van de mystery guest onder de discobal! "Het wordt lachen!", laten Marieke en Gerard in de bovenstaande video weten.

Fout Maar Goud is vanaf 1 september elke dondedag te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Fout Maar Goud terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's