Simon over Nick & Simon afscheidstour Nu of Ooit in 2023: "Een extra show" (video)

Simon over Nick & Simon afscheidstour Nu of Ooit in 2023: "Een extra show" (video)

Nick en Simon zijn officieel uit elkaar. Op maandag 29 augustus geven de zangers in de talkshow van Eva Jinek op RTL 4 eenmalig tekst en uitleg over hun beslissing om te stoppen als duo. Nick en Simon hebben vandaag mooie reacties gekregen op hun besluit om uit elkaar te gaan. Simon bedankt alle fans en vertelt in dezelfde Instagram Story dat hij ontzettend blij is dat in een halve ochtend twee Ahoys zijn uitverkocht. Bekijk de video met Simon en meer informatie over deze Nick & Simon-afscheidstour in 2023 hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Simon</em> over <em>Nick &amp; Simon</em> afscheidstour <em>Nu of Ooit</em> in 2023: &quot;Een extra show&quot; (video) Nick en Simon zijn officieel uit elkaar. Op maandag 29 augustus geven de zangers in de talkshow van Eva Jinek op RTL 4 eenmalig tekst en uitleg over hun beslissing om te stoppen als duo. Nick en Simon hebben vandaag mooie reacties gekregen op hun besluit om uit elkaar te gaan. Simon bedankt alle fans en vertelt in dezelfde Instagram Story dat hij ontzettend blij is dat in een halve ochtend twee Ahoys zijn uitverkocht. Bekijk de video met Simon en meer informatie over deze Nick & Simon-afscheidstour in 2023 hieronder. Lees verder onder de video. "Extra show"Eerder vanmorgen deelde de Instagrampagina Nick & Simon een afscheidsvideo met lange tekst. Simon vertelt op zijn eigen Instagrampagina in een story: "Mensen, dit is toch niet normaal. In een halve ochtend twee Ahoys uitverkopen. Zoveel mooie reacties. We zijn er superblij mee. En hier in de link, de link naar de extra show." Bekijk de Instagram Story met Simon hierboven. Bekijk ook Rob Goossens over geruchten breuk Nick en Simon: "Alsof ze elkaar haten" Bekijk deze video » Bekijk de afscheidsvideo van Nick & Simon: "Wij stoppen als duo" Bekijk deze video »
Show :
Simon over Nick & Simon afscheidstour Nu of Ooit in 2023: "Een extra show" (video)

"Extra show"
Eerder vanmorgen deelde de Instagrampagina Nick & Simon een afscheidsvideo met lange tekst. Simon vertelt op zijn eigen Instagrampagina in een story: "Mensen, dit is toch niet normaal. In een halve ochtend twee Ahoys uitverkopen. Zoveel mooie reacties. We zijn er superblij mee. En hier in de link, de link naar de extra show."

Bekijk de Instagram Story met Simon hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV