Zien: Gordon start met opnames nieuw seizoen Down the road in België

Zien: Gordon start met opnames nieuw seizoen Down the road in België

Gordon gaat weer op reis, maar deze keer niet in zijn eentje naar zijn luxeleven in Dubai. Er komt namelijk een nieuw seizoen van zijn programma Down the road, het gezelschap gaat op roadtrip door België en Frankrijk met als grande finale Parijs. Gordon gaat op pad met jongeren met het syndroom van Down, zij komen allemaal voor hun eigen uitdagingen te staan tijdens deze reis. “Ik verheug me er echt op. Ik ga denk ik, dat probeer ik, het mooiste programma maken van mijn leven”, aldus Gordon.

Bekijk de Shownieuws-video met Gordon over Down the road hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: Gordon start met opnames nieuw seizoen <em>Down the road</em> in België Gordon gaat weer op reis, maar deze keer niet in zijn eentje naar zijn luxeleven in Dubai. Er komt namelijk een nieuw seizoen van zijn programma Down the road, het gezelschap gaat op roadtrip door België en Frankrijk met als grande finale Parijs. Gordon gaat op pad met jongeren met het syndroom van Down, zij komen allemaal voor hun eigen uitdagingen te staan tijdens deze reis. “Ik verheug me er echt op. Ik ga denk ik, dat probeer ik, het mooiste programma maken van mijn leven”, aldus Gordon. Bekijk de Shownieuws-video met Gordon over Down the road hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Kai wordt een echte 'James Bond' in Down the Road Bekijk deze video » Down the Road: Kaasplankjes maken van Gordons geld (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV