LEGO Masters: dit is de nieuwe Brickmaster Esmee Kuenen: 'Streng maar rechtvaardig'

LEGO Masters: dit is de nieuwe Brickmaster Esmee Kuenen: 'Streng maar rechtvaardig'

Vrijdag 26 augustus 2022 om 14:55

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters ziet er helemaal anders uit. Natuurlijk gaan gloednieuwe kandidaten dit seizoen de strijd aan met hun LEGO-blokjes, maar ook het presentatieduo is vernieuwd. Jamai Loman en Andy Peelman nemen voortaan de presentatie op zich, en er is ook een nieuwe Brickmaster: Esmee Kuenen. In onderstaande video stelt de element designer zich voor. Ze is naar eigen zeggen ‘streng maar rechtvaardig’ en weet precies wat je wel en niet met LEGO kunt bouwen.

Bekijk de beelden van de nieuwe Brickmaster van LEGO Masters hieronder.

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

<em>LEGO Masters</em>: dit is de nieuwe Brickmaster Esmee Kuenen: 'Streng maar rechtvaardig' Het nieuwe seizoen van LEGO Masters ziet er helemaal anders uit. Natuurlijk gaan gloednieuwe kandidaten dit seizoen de strijd aan met hun LEGO-blokjes, maar ook het presentatieduo is vernieuwd. Jamai Loman en Andy Peelman nemen voortaan de presentatie op zich, en er is ook een nieuwe Brickmaster: Esmee Kuenen. In onderstaande video stelt de element designer zich voor. Ze is naar eigen zeggen ‘streng maar rechtvaardig’ en weet precies wat je wel en niet met LEGO kunt bouwen. Bekijk de beelden van de nieuwe Brickmaster van LEGO Masters hieronder. Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen LEGO Masters start 27 augustus met Jamai en Andy als presentatoren Bekijk deze video » Nieuw seizoen LEGO Masters: bekijk eerste beelden van de duo’s en kunstwerken Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's