B&B Vol Liefde: ouders Martijn blikken vooruit op toekomst: ‘Misschien gezinnetje’

B&B Vol Liefde: ouders Martijn blikken vooruit op toekomst: ‘Misschien gezinnetje’

Vrijdag 26 augustus 2022 om 15:17

In B&B Vol Liefde bekende Martijn al na één date dat hij verliefd is op Fenna, en ook zijn ouders laten er geen gras over groeien. Terwijl Martijn en Fenna romantisch op date zijn, filosoferen pa en ma alvast over de toekomst. “Het is Martijn z'n business, wij werken er heerlijk in mee. Ik denk, op den duur zijn wij uitgewerkt. Dan heb je wel iemand en wie weet een gezinnetje, dan gaan wij wel wat anders zoeken.”

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder.

De laatste aflevering van B&B Vol Liefde van dit seizoen om 20.30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: ouders Martijn blikken vooruit op toekomst: ‘Misschien gezinnetje’ In B&B Vol Liefde bekende Martijn al na één date dat hij verliefd is op Fenna, en ook zijn ouders laten er geen gras over groeien. Terwijl Martijn en Fenna romantisch op date zijn, filosoferen pa en ma alvast over de toekomst. “Het is Martijn z'n business, wij werken er heerlijk in mee. Ik denk, op den duur zijn wij uitgewerkt. Dan heb je wel iemand en wie weet een gezinnetje, dan gaan wij wel wat anders zoeken.” Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. De laatste aflevering van B&B Vol Liefde van dit seizoen om 20.30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Martijn en Fenna (B&B Vol Liefde) eerste keer samen in bed: 'Schoenen uit!' Bekijk deze video » Romantisch afscheid Richard en Simone in B&B Vol liefde: "Ik hou van je, schat" Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: ouders Martijn blikken vooruit op toekomst: ‘Misschien gezinnetje’

Actuele video's

Meer actuele video's