TAFKAL: Estavana Polman vlamt tijdens het spel 'verboden te lachen'

TAFKAL: Estavana Polman vlamt tijdens het spel 'verboden te lachen'

De Lama's-fans zijn door het dollen heen, want Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Patrick Lodiers, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer, die nu optreden onder de naam TAFKAL (the artists formerly known as Lama's), hebben weer hun lolbroeken aangetrokken. TAFKAL is nu te zien op videoland, bekijk een fragment uit het spel 'verboden te lachen' hieronder.

Slappe lach
In het spel 'verboden te lachen' is alles toegestaan behalve een lach, de TAFKAL-heren worden deze ronde vergezeld door niemand minder dan Estavana Polman. De vrouw van Rafael van der Vaart vlamt en laat iedereen lachen. Bekijk hieronder het fragment

De TAFKAL-show is nu te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van TAFKAL terugkijken via Gids.tv.

<em>TAFKAL</em>: <em>Estavana Polman</em> vlamt tijdens het spel 'verboden te lachen' De Lama's-fans zijn door het dollen heen, want Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Patrick Lodiers, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer, die nu optreden onder de naam TAFKAL (the artists formerly known as Lama's), hebben weer hun lolbroeken aangetrokken. TAFKAL is nu te zien op videoland, bekijk een fragment uit het spel 'verboden te lachen' hieronder. Slappe lachIn het spel 'verboden te lachen' is alles toegestaan behalve een lach, de TAFKAL-heren worden deze ronde vergezeld door niemand minder dan Estavana Polman. De vrouw van Rafael van der Vaart vlamt en laat iedereen lachen. Bekijk hieronder het fragment De TAFKAL-show is nu te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van TAFKAL terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bijzondere beelden: Sylvie Meis dineert samen met ex Rafael van der Vaart en manlief Niclas Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van TAFKAL met Estavana Polman: Ontgroening van Amalia Bekijk deze video »
Serie :
TAFKAL: Estavana Polman vlamt tijdens het spel 'verboden te lachen'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV