Ik ga stuk!: Gavin Reijnders haalt inspiratie uit heel veel ‘real life shit’

Ik ga stuk!: Gavin Reijnders haalt inspiratie uit heel veel ‘real life shit’

Zondag gaat het nieuwe programma Ik ga stuk! van start, en Gavin Reijnders is een van de deelnemers van de talentenjacht voor comedians. In een video vertelt Gavin hoe hij aan zijn grappen komt, hij haalt inspiratie uit heel veel ‘real life shit’. “Vooral dingen die mij heel erg kunnen irriteren of heel erg kwaad kunnen maken. Waar ik dan heel erg over kan malen.” Ook praat hij in zijn programma over zijn verwarring door hoe hetero-mannen elkaar begroeten.

Bekijk de beelden van Ik ga stuk! in de video hieronder.

Ik ga stuk! is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik ga stuk!</em>: Gavin Reijnders haalt inspiratie uit heel veel ‘real life shit’ Zondag gaat het nieuwe programma Ik ga stuk! van start, en Gavin Reijnders is een van de deelnemers van de talentenjacht voor comedians. In een video vertelt Gavin hoe hij aan zijn grappen komt, hij haalt inspiratie uit heel veel ‘real life shit’. “Vooral dingen die mij heel erg kunnen irriteren of heel erg kwaad kunnen maken. Waar ik dan heel erg over kan malen.” Ook praat hij in zijn programma over zijn verwarring door hoe hetero-mannen elkaar begroeten. Bekijk de beelden van Ik ga stuk! in de video hieronder. Ik ga stuk! is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv. Ik ga stuk! vanaf 28 augustus op NPO 3: bekijk de aankondiging van Stefano Keizers Bekijk deze video » Eerste beelden Ik ga stuk!: Soundos El Ahmadi wil gezicht comedian op rug tatoeëren Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV