Rob Goossens reageert op blammage in De Slimste Mens: "Vreselijk geslapen"

Rob Goossens reageert op blammage in De Slimste Mens: "Vreselijk geslapen"

Vrijdag 26 augustus 2022 om 20:04

Presentatrice Anniko van Santen en cabaretiers Erik van Muiswinkel en Jasper van Kuijk zijn dit seizoen de finalisten van de populaire kennisquiz De Slimste Mens. Tijdens het eindspel in de halve finale, die donderdagavond te zien was, werd mediajournalist Rob Goossens uitgeschakeld.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Goossens</em> reageert op blammage in <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Vreselijk geslapen&quot; Presentatrice Anniko van Santen en cabaretiers Erik van Muiswinkel en Jasper van Kuijk zijn dit seizoen de finalisten van de populaire kennisquiz De Slimste Mens. Tijdens het eindspel in de halve finale, die donderdagavond te zien was, werd mediajournalist Rob Goossens uitgeschakeld. Tekst gaat verder onder de video. Rob GoossensRob Goossens werd in de halve finale uitgeschakeld door Erik van Muiswinkel. De mediadeskundige vertelt in RTL Boulevard hoe het nu met hem gaat na deze pijnlijke blamage: "Aan mijn wallen kun je wel zien dat ik vreselijk geslapen heb na die nederlaag van gisteren." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Erik van Muiswinkel deelt Slimste Mens-tactiek: 'Vertrouw op intuïtie' Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem krijgt felle kritiek op zijn appjes en e-mails Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens reageert op blammage in De Slimste Mens: "Vreselijk geslapen"

Rob Goossens
Rob Goossens werd in de halve finale uitgeschakeld door Erik van Muiswinkel. De mediadeskundige vertelt in RTL Boulevard hoe het nu met hem gaat na deze pijnlijke blamage: "Aan mijn wallen kun je wel zien dat ik vreselijk geslapen heb na die nederlaag van gisteren."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's