Aran Bade in RTL Boulevard over breuk Nick & Simon: 'Nick is er helemaal klaar mee'

Aran Bade in RTL Boulevard over breuk Nick & Simon: 'Nick is er helemaal klaar mee'

De kogel is dan eindelijk door de kerk: na 17 jaar zetten Nick & Simon een punt achter hun gezamenlijke muzikale carrière. En volgens Aran Bade van RTL Boulevard gaan ze niet alleen uit elkaar op muzikaal vlak. 'Het is echt een breuk, ook op persoonlijk vlak.'

Lees verder onder de video.

Aran Bade in <em>RTL Boulevard</em> over breuk <em>Nick &amp; Simon</em>: 'Nick is er helemaal klaar mee' De kogel is dan eindelijk door de kerk: na 17 jaar zetten Nick & Simon een punt achter hun gezamenlijke muzikale carrière. En volgens Aran Bade van RTL Boulevard gaan ze niet alleen uit elkaar op muzikaal vlak. 'Het is echt een breuk, ook op persoonlijk vlak.' Lees verder onder de video. BreukDe geruchten gingen al een hele tijd en een echt grote verrassing zal het voor velen niet meer zijn, maar vandaag werd officieel bevestigd dat Nick & Simon dit voorjaar stoppen als duo. De heren gaan zich richten op hun solo-carrières en daarmee komt er na 17 jaar een einde aan het zo succesvolle Volendamse duo. Maandagavond zitten de heren bij Jinek om hun keuze toe te lichten. Jinek met Nick & Simon is maandag rond 22.00 uur te zien op RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Show :
Aran Bade in RTL Boulevard over breuk Nick & Simon: 'Nick is er helemaal klaar mee'

Breuk
De geruchten gingen al een hele tijd en een echt grote verrassing zal het voor velen niet meer zijn, maar vandaag werd officieel bevestigd dat Nick & Simon dit voorjaar stoppen als duo. De heren gaan zich richten op hun solo-carrières en daarmee komt er na 17 jaar een einde aan het zo succesvolle Volendamse duo. Maandagavond zitten de heren bij Jinek om hun keuze toe te lichten.

Jinek met Nick & Simon is maandag rond 22.00 uur te zien op RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV