Hold Me Closer: Duet met Elton John is eerste muziek van Britney Spears sinds 2016

Hold Me Closer: Duet met Elton John is eerste muziek van Britney Spears sinds 2016

Fans hebben jaren gewacht op dit moment, maar Britney Spears heeft voor het eerst sinds 2016 nieuwe muziek uitgebracht. De zangeres heeft eindelijk na vele jaren weer een nieuwe single uitgebracht met niemand minder dan Elton John en het lijkt erop dat het een hit gaat worden.

Tekst gaat verder onder de video.

Hold Me Closer: Duet met <em>Elton John</em> is eerste muziek van <em>Britney Spears</em> sinds 2016 Fans hebben jaren gewacht op dit moment, maar Britney Spears heeft voor het eerst sinds 2016 nieuwe muziek uitgebracht. De zangeres heeft eindelijk na vele jaren weer een nieuwe single uitgebracht met niemand minder dan Elton John en het lijkt erop dat het een hit gaat worden. Tekst gaat verder onder de video. Hold Me Closer'Hold Me Closer' met Elton John is een dancenummer dat sterk leunt op Tiny Dancer en enkele andere nummers van de Britse zanger. Het is ook de eerste keer dat de 40-jarige Spears muzikaal van zich laat horen sinds ze november vorig jaar na 13 jaar werd vrijgesteld van curatele. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hold Me Closer: Duet met Elton John is eerste muziek van Britney Spears sinds 2016

Hold Me Closer
'Hold Me Closer' met Elton John is een dancenummer dat sterk leunt op Tiny Dancer en enkele andere nummers van de Britse zanger. Het is ook de eerste keer dat de 40-jarige Spears muzikaal van zich laat horen sinds ze november vorig jaar na 13 jaar werd vrijgesteld van curatele.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's