Op1 gemist? Huub Stapel gaat wadlopen in nieuwe serie Langs de Kust (video)

Op1 gemist? Huub Stapel gaat wadlopen in nieuwe serie Langs de Kust (video)

Friday 26 August 2022 om 23:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Huub Stapel gaat wadlopen in nieuwe serie <em>Langs de Kust</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wie wonen er langs die eeuwige vloedlijn en wat voor rol speelt de zee in hun leven? Dit onderzocht Huub Stapel samen met schrijver Martin Hendriksma voor hun nieuwe serie Langs de Kust. 'Aan de kust komen mensen uit alle bevolkingslagen samen. Dat vond ik een heel intrigerende gedachte in ons tot op het bot verdeelde land.' In Op1 zag je onder andere de eerste beelden van de serie, waarin Stapel en Hendriksma onder andere wadlopen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Huub Stapel gaat wadlopen in nieuwe serie Langs de Kust (video)

Wie wonen er langs die eeuwige vloedlijn en wat voor rol speelt de zee in hun leven? Dit onderzocht Huub Stapel samen met schrijver Martin Hendriksma voor hun nieuwe serie Langs de Kust. 'Aan de kust komen mensen uit alle bevolkingslagen samen. Dat vond ik een heel intrigerende gedachte in ons tot op het bot verdeelde land.' In Op1 zag je onder andere de eerste beelden van de serie, waarin Stapel en Hendriksma onder andere wadlopen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's