Op1 gemist? Lia van Beckhoven over Prinses Diana: 'Ze wordt heel minimaal herdacht'

Op1 gemist? Lia van Beckhoven over Prinses Diana: 'Ze wordt heel minimaal herdacht'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Lia van Beckhoven over <em>Prinses Diana</em>: 'Ze wordt heel minimaal herdacht' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het is volgende week 25 jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam bij een auto-ongeluk in Parijs. De Britten rouwden massaal om de ongekend populaire ex-geliefde van Prins Charles. Met onder andere Verenigd Koninkrijk-correspondent Lia van Bekhoven wordt deze dag in Op1 besproken. 'Het gaat er veel over, maar het wordt heel minimaal herdacht. Er is geen een plek waar de dood herdacht wordt.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Lia van Beckhoven over Prinses Diana: 'Ze wordt heel minimaal herdacht'

Het is volgende week 25 jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam bij een auto-ongeluk in Parijs. De Britten rouwden massaal om de ongekend populaire ex-geliefde van Prins Charles. Met onder andere Verenigd Koninkrijk-correspondent Lia van Bekhoven wordt deze dag in Op1 besproken. 'Het gaat er veel over, maar het wordt heel minimaal herdacht. Er is geen een plek waar de dood herdacht wordt.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's